SAMEN GROEIEN MET YOGA

Baby yoga

Een ontspannen ouder is een ontspannen baby en omgekeerd!
We komen tot rust door meditatie, massage, mantra’s en ademhalingsoefeningen.
Je maakt bewust tijd om nog (h)echter te verbinden met je kindje.

Een zalig Zen-moment voor beiden in een liefdevolle, veilige, warme en zachte omgeving. We voeren samen eenvoudige en laagdrempelige Yogaposes uit die zorgen voor ontspanning, rust en vooral verbinding. Door Yoga leer je de (senso) motoriek van je baby beter kennen en hoe je die kan stimuleren op hun eigen initiatief en tempo.

Yoga leer je te verbinden met de groei en bloei van je baby en jezelf om samen tot meer harmonie te komen, ook naast de mat.


OP ONTDEKKING

Peuter & kleuteryoga

Vol nieuwsgierigheid, met een levendige fantasie en een grote behoefte om de wereld al doende te ontdekken ontvang ik je peuter(s) en/of kleuter(s) graag op de mat.

We wisselen inspanning en ontspanning spelenderwijs met elkaar af.

Samen zijn we mini-yogi’s!

We nemen de tijd om te zoeken, herhalen, te doorvoelen, verwerken en maken kennis met alle Yoga-elementen, ongedwongen en speels.

We leren (onze) emoties kennen en op ieders maat worden kleine bruikbare Yoga"trucjes" ingeoefend om met onze emoties en die van anderen beter te kunnen omgaan.

Zo blijven we heerlijk verder door het leven zzzzzzoemen!


OP ZOEK NAAR JE NATUUR IN JE EIGEN AVONTUUR

Kinder & tiener yoga

Voor wie zich graag de koning te rijk wil voelen, eens graag de aap uithangt of voor wie wat extra ‘Hakuna Matata’ kan gebruiken.

In kinder en tiener -yoga gaan we samen ongedwongen Yoga beoefenen in al haar facetten. Alle klassieke elementen, alsook de filosofie van Yoga komen spelenderwijs aan bod. 

We leren nog beter contact maken met ons eigen lichaam en ademhaling.

Er is ruimte en tijd voor reflectie en discussie op een verbindende manier.

De kinderen krijgen (yoga) tools in handen die ze ook naast de mat kunnen gebruiken om tot rust te komen en spanning los te laten met een extra tikkeltje moeD en zelfvertrouwen. 

Ze leren vertrouwen op hun eigen-wijze ZELF.


Ouder-kind Yoga

Dichterbij Yoga

Dichterbij-Yoga brengt jou en je kindje dichterbij door Yoga, muziek, spel en massage.
Een ouderkind-Yoga in een nieuw jasje met meer focus op RAKEN & VERBINDING.

Naast Yogadocent is Lena ook veel bezig met 'RAKEN'. Soms word je geraakt door muziek, verhaal, kunst, een kus van een geliefde, een knuffel van je kindje,... er zijn zoveel verschillende manieren waarop we ons "geraakt" voelen en laten raken. Die kwetsbaarheid wakkert onze levensvreugde en passie aan, het (h)geeft diepe verbinding.

Dat is LEVEN & LIEFDE!

Deze Yoga is 90 minuten, inclusief pauze met snack en in kleine groep met maximum 4 duo's in alle rust en geborgenheid.


HATHA YOGA

Volwassen Yoga

Hatha Yoga voor iedereen (introductie, beginners, gevorderden) gegeven op een zachte en opbouwende manier. Alle elementen van een klassieke Hatha Yogales komen aan bod (mantra’s, meditatie, pranayama (ademhalingsoefeningen), asana’s (houdingen), oogoefeningen en relaxatie). Voor iedereen die op zoek is om opgestapelde stress los te laten door middel van Yoga.


YOGA FOR THE SPECIAL CHILD

Therapeutische Yoga

www.specialyogabelgium.be

Deze Yoga is voor iedereen die nood heeft aan extra ondersteuning op eender welk vlak. Therapeutische Yoga start eerst individueel, later kan er indien mogelijk of gewenst aangesloten worden in groepslessen.

Vanuit de klassieke Hatha Yoga is deze vorm van therapeutische Yoga ontstaan en is voor iedereen toegankelijk. Of je nu fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal,.. extra uitdagingen hebt, ik pas de Yoga aan jouw noden aan.

Deze vorm van Yoga werd ontwikkeld door Sonia Sumar, Yoga for the special child.


YOGA LENA OP JOUW FEEST, SCHOOL OF EVENT?

Yoga op locatie

Yoga Lena komt graag naar jou toe!

Yoga op je werk, bedrijf, feest, event,...

Voor alle vragen/wensen/... stuur een mailtje naar info@yogalena.be en we bespreken samen de mogelijkheden.

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer