WORKSHOPS - KAMPEN

Workshops & kampen

Ouderkindyoga & massage

DICHTERBIJ YOGA

Naast Yogadocent is Lena ook veel bezig met 'RAKEN'. Soms word je geraakt door muziek, verhaal, kunst, een kus van een geliefde, een knuffel van je kindje,... er zijn zoveel verschillende manieren waarop we ons "geraakt" voelen en laten raken. Die kwetsbaarheid wakkert onze levensvreugde en passie aan, het (h)geeft diepe verbinding. Dat is LEVEN & LIEFDE!
Dichterbij-Yoga brengt jou en je kindje dichterbij door Yoga, muziek, spel en massage.
Een ouderkind-Yoga in een nieuw jasje met meer focus op RAKEN & VERBINDING.
Deze Yoga is 90 minuten, inclusief pauze met snack en in kleine groep met maximum 4 duo's in alle rust en geborgenheid.

Voor meer data, klik hieronder op de link. Nieuwe data zijn 23 december en 4 januari.

Uniek traject voor TIENERS

YOGA EN KLEI GROEI-TRAJECT

We weten allemaal hoe de drukke en presterende maatschappij op de dag van vandaag heel wat van een mens kan vragen. Hierdoor draaien we allemaal op automatische piloot en komen we weinig in verbinding met onszelf. Laat staan hoeveel druk dit kan geven voor jongeren die op dat moment nog zoekend zijn naar hun eigen identiteit, talenten en veerkracht.

Heel veel uitdagingen komen op het pad van een jongere en het is niet makkelijk om daar een evenwicht in te vinden. “Ben ik wel goed bezig? Ben ik goed genoeg? Wie ben ik? Wat kan ik (goed)? Wat zijn mijn talenten en passies?” Herkenbaar?

Yoga Lena en HANDMEZZO slaan de handen in elkaar, omdat ze ervan overtuigd zijn dat de combinatie van yoga en klei meer betekenis kan geven aan het groeiproces van jongeren.

Dankzij het yoga en klei groeitraject gaan we in een klein groepje jongeren 6 weken samen aan de slag met wie je echt bent, wat je talent is en hoe je kan groeien!

De yoga en klei sessies gaan afwisselend door, zodat deze jouw groeitraject kunnen versterken. Het is dan ook belangrijk dat je alle 6 sessies aanwezig kan zijn. Tijdens de yoga sessies zal je in verbinding komen te staan met jezelf, je lichaam, je ademhaling,... om zo tot nieuwe inzichten te komen. Met die inspiratie ga je aan de slag in het keramiekatelier van HANDMEZZO. De dingen die je leert of ontdekt mag je creatief verwerken door middel van klei. Jij bepaalt zelf wat je maakt en HANDMEZZO ondersteunt jou in dit proces.
Nadien zal je klei-project worden afgebakken door HANDMEZZO en mag je deze komen ophalen en behouden als aandenken aan jouw deelname aan het groeitraject.

Spreekt dit groeitraject aan?

Ontdek hieronder het programma!

5 Januari: kennismaking met Jasmine (Handmezzo) en Lena (Yoga Lena) en de andere deelnemers
12 januari: klei - kennismaking met klei en hoe dit als middel kan bijdragen aan het groeitraject
19 januari: yoga
26 januari: klei - werken aan je eigen project
2 februari: yoga
9 februari: klei + afsluiting van het traject door groep/individuele reflectie

Wat is er inbegrepen?

Yoga sessies bij Yoga Lena - Klei sessies bij HANDMEZZO + afbakken van je creatie - Drankje en snack

Locatie HANDMEZZO: Molenstraat 103, 9870 Olsene
Locatie Yoga Lena: Molenstraat 43, 9870 Olsene

KROKUS EN PAASVAKANTIE

YOGADAGKAMPEN

Binnenkort online

YOGAKAMPEN

ZOMERVAKANTIE 2024

Binnenkort online

Wij maken gebruik van cookies en andere tracking-technologieën om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees meer